Organizația:
Academia de Studii Economice din Moldovei
Nr. | Serviciu științific Sort descending | Descriere serviciu |
---|---|---|
1. | aprecirea compoziţiei chimice a produselor alimentare | Aprecirea compoziţiei chimice a untului, detergenţilor, produselor cosmetice etc. |
2. | aprecirea compoziţiei chimice a produselor nealimentare | Aprecirea compoziţiei chimice a untului, detergenţilor, produselor cosmetice etc. |
3. | cercetări sociologice cantitative în colaborare cu IData | X |
4. | Cerectări în domeniul dreptului constiotuțional | X |
5. | Dirijarea proceselor tehnologice | Organizarea şi dirijarea proceselor tehnologice care contribuie la păstrarea substanţelor nutritive din preparatele culinare |
6. | estimarea calităţii mărfurilor de origine animalieră | X |
7. | estimarea calităţii mărfurilor de origine vegetală | X |
8. | estimarea calităţii mărfurilor nealimentare | X |
9. | expertiza mărfurilor de origine vegetală | X |
10. | expertizarea mărfurilor de origine animalieră | X |
11. | expretiza mărfurilor nealimentare | X |
12. | inregistrarea ideilor, eliberarea certificatelor de inovator | X |
13. | Organizarea proceselor tehnologice | Organizarea şi dirijarea proceselor tehnologice care contribuie la păstrarea substanţelor nutritive din preparatele culinare |
14. | servicii de cercetare şi consultanţă ştiinţifică | X |
15. | Studierea microorganismelor în biotehnologii şi industria agroalimentară | Studierea microorganismelor în biotehnologii şi industria agroalimentară |
16. | Studierea microorganismelor în procesele de alterare a produselor alimentare | Studierea microorganismelor în procesele de alterare a produselor alimentare |
17. | Studierea microorganismelor în produsele alimentare | Studierea microorganismelor în produsele alimentare |
18. | studierea proprietăţilor consumiste a mărfurilor nealimentare | X |
19. | studierea proprietăţilor mărfurilor de origine animalieră | X |
20. | studierea proprietăţilor mărfurilor de origine vegetală | X |
21. | X | X |
22. | X | X |
23. | x | x |
24. | x | x |
25. | X | X |
26. | X | X |
27. | X | X |
28. | X | X |
29. | X | X |
30. | X | X |
31. | X | X |
32. | X | X |
33. | X | X |