Organizația:
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Infrastructura:
Laboratorul Controlul şi siguranţa produselor agroalimentare
Nr. Serviciu științific Sort descending Descriere serviciu
1. Analize de laborator şi consultanţă

Precum efectuarea cercetărilor de analiză a produselor agroalimentare;
- utilizarea în procesul de studii a utilajelor științifice de performanță din laborator pentru a obține cunoștințe și competențe necesare privind metodele moderne de analiză a produselor agroalimentare;
- efectuarea cercetărilor comparative privind unii indicatori calitativi ai resurselor furajere şi aditivi nutriţionali;
- cercetări comparative privind aplicarea diferitor doze de aditivi nutriţionali cu estimarea cantitativă și calitativă a utilizații macro și micronutrienţilor de către animale şi păsări domestice;
- realizarea cercetărilor comparative privind unii indicatori de calitate a produselor agroalimentare la aplicarea diferitor doze de aditivi nutriţionali, etc.;
- cercetări comparative privind păstrarea şi conservarea diferitor produse agroalimentare, influența lor asupra siguranţei alimentare, etc.
- cercetări de competitivitate a produselor agroalimentare;
De asemenea IC realizează analize de determinare a compoziţiei chimice şi apreciere a valorii nutritive a resurselor furajere noi de facto; Oferă consultaţii în domeniul întreţinerii, alimentaţiei şi tehnologiei moderne de prelucrare a furajelor destinate animalelor de fermă etc.