Organizația:
IP Institutul Științifico Practic de Horticultura și Tehnologii Alimentare
Infrastructura:
Laboratorul Verificarea calității producției alcoolice
Nr. | Serviciu științific Sortează descrescător | Descriere serviciu |
---|---|---|
1. | Cercetări în domeniul Verificarea calității producției alcoolice | - Organizarea şi executarea cercetărilor ştiinţifice în domeniul verificarea calității producției alcoolice - Efectuează încercări instrumentale complexe în cadrul cercetărilor științifice.-Elaborarea metodelor de depistare a unor tipuri de falsificare a produselor vinicole aşa cum ar fi prezenţa coloranţilor şi aromatizatorilor sintetici în vinurile de struguri, prezenta glicerolului sintetic ș.a. - Elaborarea metodelor de determinare a unor substanţe nocive - Elaborarea metodă de apreciere a activității biologice a vinurilor roșii. -Acordarea ajutorului ştiinţific; pune la dispoziţia producătorilor de vinuri un set de servicii, ce ţin de controlul producţiei vinicole şi a materialelor auxiliare, utilizate în vinificaţie |