Organizația:
IP Institutul Științifico Practic de Horticultura și Tehnologii Alimentare
Infrastructura:
Laboratorul Standardizare și Expertiză
Nr. Serviciu științific Sortează descrescător Descriere serviciu
1. Elaborarea/modificarea actelor normative în baza rezultatelor cercetărilor ştiinţifice

-Elaborarea Reglementilor tehnice

- Elaborare/revizuirea/modificarea a liniilor directoare de aplicare a legislaţiei sectoriale pentru produsele vitivinicole şi băuturile alcoolice;

- Elaborarea/revizuirea/modificarea Standardelor moldoveneşti pentru produsele vitivinicole şi băuturile alcoolice, pentru care nu există Reglementări tehnice;

- Elaborarea/revizuirea/modificarea Standardelor moldoveneşti privind metodele de analiză pentru produsele vitivinicole şi băuturile alcoolice;

- Elaborarea specificaţiilor tehnice pentru produsele vitivinicole şi băuturile alcoolice;

- Expertiza periodică a Standardelor Moldoveneşti;

- Elaborarea Instrucţiunlor tehnologice pentru fabricarea produselor vinicole şi băuturilor alcoolice şi operaţionale (de process).